Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?
Het is altijd belangrijk om voorzichtig te zijn met het opslaan en invullen van persoonlijke informatie. Dit geldt voor alle online systemen. Denk dus altijd na voor wat je intypt of upload; wat je niet prijs geeft, zal immers ook nooit kunnen worden misbruikt!

Hieronder vertellen we wat Filmpeople doet om jou gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

Persoonsgegevens
Filmpeople verzamelt geen persoonsgegevens anders dan wat je zelf invult en daarmee ook toegankelijk maakt via de website via je profiel. We hebben daarnaast meerdere beveiligingssystemen draaien zodat de toegang tot de database is afgeschermd voor inbraken. Zonder hier verder op in te gaan: dit voorkomt het grootste risico, dat de database op straat zou komen liggen. De systeem-server communiceert met de database server via een beveiligde verbinding en onze database backups worden versleuteld opgeslagen.

Betalingsgegevens
Jouw betalingsgegevens worden extern verwerkt en bankgegevens niet opgeslagen.

Inloggegevens
Voor het toesturen van je inlog-gegevens gebruiken we een externe maildienst waarmee via een beveiligde verbinding wordt gecommuniceerd. Dit werkt alleen als je zelf ook je email hebt beveiligd. Als dit niet zo is, dan kan eenieder die op een of andere manier toegang heeft tot jouw mailberichten (ook door middel van onderschepping van je mail) jouw wachtwoord te weten komen.

Doorverkopen van gegevens
Wij verkopen jouw gegevens NIET aan derden.

Blijf voorzichtig!
Uiteindelijk zullen we nooit met 100% zekerheid kunnen garanderen dat de door jou ingevoerde gegevens nooit door derden zullen worden bekeken. Zorg daarom dat je nooit (extreem) privacygevoelige informatie opslaat in onze systemen. Het is echt belangrijk om altijd voorzichtig om te springen met het delen van persoonlijke informatie op het internet.