Welk type prikborden zijn er?
Er zijn verschillende prikborden die je kunt gebruiken met een Filmpeople-account: het algemene prikbord, een prikbord voor vactures, een prikbord voor stages, een prikbord voor casting en een prikbord voor figuratie.

Prikbord (Filmprikbord.nl)
Op de site Filmprikbord.nl is eigenlijk alles mogelijk, zolang het maar op één of andere manier met filmmakers te maken heeft. Het is de plek waar bijvoorbeeld apparatuur wordt verkocht en verhuurd. Ook worden er nieuwsberichten geplaatst door gebruikers, samenwerkingen aangegaan, cursussen aangeboden en oproepen gedaan. Als je iets wilt plaatsen of reageren, moet je je eerst inschrijven.

Vacatures (Filmvacatures.nl)
Een populaire service die we bieden is Filmvacatures.nl. Hier vind je niet alleen vacatures, maar ook opdrachten en samenwerking. Van markt-confrom tot low-budget producties. Als je iets wilt plaatsen of reageren, moet je je eerst inschrijven.

Stages (Filmstages.nl)
De website Filmstages.nl biedt hetzelfde als Filmvacatures maar dan specifiek gericht op stages binnen de film- en televisiewereld. Als je iets wilt plaatsen of reageren, moet je je eerst inschrijven.

Acteurs zoeken (Filmcastings.nl)
Via Filmcastings.nl kunnen filmmakers en casting agenten op zoek gaan naar acteurs, modellen en artiesten. Als je iets wilt plaatsen of reageren, moet je je eerst inschrijven.

Figuratie regelen (Filmfiguranten.nl)
Via Filmfiguranten.nl kunnen productiemensen en casting agenten oproepen plaatsen voor figuranten. Als je iets wilt plaatsen of reageren, moet je je eerst inschrijven.