Wat heb ik aan een Filmpeople-account?
Een Filmpeope-account is in ieder geval bruikbaar op de volgende Filmpeople-websites:
Filmindustry.nl, Filmadressen.nl, Filmpeople.nl, Filmstages.nl, Filmvacatures.nl, Filmcastings.nl, Filmfiguranten.nl en Filmprikbord.nl

Er zijn verschillende services die we je bieden, grofweg in te delen in: nieuws, gids, adresboek, profiel, prikborden.

-Prikborden
Ben je actief op zoek naar iets of iemand, of wil je een oproep doen, dan zijn onze prikborden onontbeerlijk. Je kunt een bericht op een van de vele prikborden plaatsen, zoals filmgerelateerd nieuws, vacatures, stages, samenwerkingen, oproepen, verkoop/verhuur, castings en figuranten-werving. Of je kunt berichten van anderen lezen en er op reageren, daarvoor moet je ingeschreven staan.

-Nieuwsservice
Wij selecteren voor jou de meest relevante berichten voor filmprofessionals, en zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de filmwereld. Als je een account hebt kun je jezelf abonneren op de Filmnieuws.nu-mailing en krijg je twee keer per week het nieuwsoverzicht in je inbox.

-Gidsfunctie (Filmstart Industry Guide)
Via de website Filmindustry.nl kun je collega's, organisaties, bedrijven en werk van anderen vinden en bekijken.

-Profiel
Met een Filmpeople-profiel kun je jezelf of je bedrijf/organisatie presenteren aan anderen en kom je zelf in de Film Industry Guide. Op dit profiel zet je desgewenst je CV-informatie, track record, showreel, video, foto's en audio.

-Adresboek
Wil je dat mensen je makkelijk kunnen vinden? Dan is het handig dat je met een Filmpeople-account ook op de website Filmadressen.nl wordt vermeld, dat functioneert als het adresboek voor voor de filmwereld (alleen vermelding van personen).

Voor een uitgebreide uitleg over al onze services en platforms, kijk hier: Services voor filmprofessionals: http://www.filmpeople.nl/paginas/view/151