Wat doet Filmpeople precies?
Filmpeople ondersteunt filmmakers in Nederland en daarbuiten op het internet via handige zelfgemaakte webtools.

Wij helpen waar mogelijk bij alles wat zich op het web rond om de productie van films afspeelt. Onze services zijn bereikbaar via diverse websites: Filmstart.nl, Filmadressen.nl, Filmvacatures.nl, Filmstages.nl, Filmcastings.nl, Filmprikbord.nl, Filmfiguranten.nl, Filmpeople.nl en Filmindustry.nl.

Bij Filmpeople schrijven we zelf onze software. Zo zorgen we dat we filmprofessionals steeds een op maat gemaakte service kunnen bieden, helemaal toegesneden op de behoeften binnen de filmwereld.

Ons doel is om mensen die aan films werken, te ondersteunen door ze op verschillende manieren met elkaar in contact te brengen, zowel online als offline. We ervaren dat het internet een ideaal medium is om mensen binnen de filmwereld makkelijker samen te laten werken. Daarvoor hebben we diverse platformen die communicatie tussen filmmensen bevorderen geschapen. Daar vindt je dus o.a. het laatste nieuws, kun je je presenteren met een uitgebreid profiel en kun je diensten en goederen aanbieden en vinden op ons prikbord.