Ik zie mijn ingevoerde gegevens via Google, hoe kan dit?
Filmpeople zorgt ervoor dat je profiel, inclusief video's, audio en foto's, online zichtbaar is via diverse platformen. Daarmee is deze data dus ook zichtbaar voor zoekmachines. Het betekent ook dat de gegevens kunnen worden opgevraagd door mensen die geen lid zijn en niet ingelogd zijn.

Als je aan hebt gegeven vindbaar te willen zijn in de Film Industry Guide, ben je zeer goed vindbaar, omdat deze gids (gedeeltelijk) openbaar is. Vind je gegevens via FIlmpeople terug via een zoekmachine en wil je dat niet, verwijder dan je gegevens bij Filmpeople of pas je informatie, privacyinstellingen, of gidsvermelding aan. Je doet dit door in te loggen en onder 'mijn account' je gegevens aan te passen (profiel, producties, gidsvermelding).

Je account helemaal verwijderen (submenu 'mijn account') werkt natuurlijk ook.

Neem alsjeblieft geen contact op met de helpdesk over vermeldingen in Google. Filmpeople heeft geen zeggenschap over wat Google toont. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met Google zelf.

Lukt het echt niet om zelf je gegevens af te schremen of te verwijderen binnen Filmpeople, neem dan contact op met de helpdesk.